Masaj de relaxare

Masajul de relaxare se efectueaza pe tot corpul cu lotiuni si uleiuri volatile, generand starea de bine la nivel fizic si psihic.

Are efecte benefice asupra musculaturii, circulatiei si sitemului nervos, aducand un plus de energie revigoranta. Orice parte a corpului, de la cap pana la degetele de la picioare este atinsa cu contiinciozitate in mod egal. Tensiunea fizica se dizolva in atingerile usoare, energia vietii curgand usor prin intregul corp. Cunoastem secretele efective ale reducerii stresului si avem mai multe pentru a-ti relaxa nervii din viata cotidiana. Masajul te face sa vibrezi, are un efect revigorant si relaxant asupra intregului organism.

masaj-de-relaxare

Body masaj

De indata ce vei fi pregatit sa te lasi contopit de mangaieri, puterea ta si dragostea fata de propria ta persoana se reactiveaza.

Experimenteaza sentimentul placerii prin atingerile tandre si senzuale de catre corpul maseuzei.
Punctele energetice ale corpului sunt stimulate in timpul acetui proces si se produce conexiunea intre inima si centrul energetic sexual.

bady-masaj

Masaj erotic

Masajul erotic este un tango al energiilor, o comunicare fara cuvinte, o ora petrecuta intr-un ambient placut. Veti intalni chipuri dulci ce va vor mangaia trupul obosit.
Daca vreti sa cresteti energia sexuala,si senzualitatea, va oferim masajul erotic.Acest tip de masaj are menirea de a va purta intr-o lume a trairilor extreme si a fanteziilor spectaculoase.

Masajul erotic poate fi descris ca fiind telul suprem al sedintei de masaj.Dupa ce ati atins starea absoluta de relaxare,iar simturile d-voastra sunt intensificate la maxim,este timpul sa trecem la partea erotica a sedintei.In aceasta parte a sedintei maseuza noastra se va folosi de maini,fese,sani sau gat pentru a va conduce pe drumul spre placerea suprema. Maseuzele noastre prin atingeri fine pe toate zonele corpului vor aduce stari de un erotism de neimaginat, ceea ce face ca masajul sa fie un punct de eliberare a tensiunii, fiind mai mult decat un simplu masaj.

Masaj-erotic

Masajul de cuplu

Va ofera prilejul de a face o surpriza partenerei dumneavoastra intrand impreuna la o sedinta de masaj erotic,dand frau fanteziilor,jucand diferite roluri erotice.

Avand parte de o experienta care va va ajuta sa va cunoasteti reciproc mai bine din perspectiva erotica , a dorintelor ascunse,partenerele care au jucat un rol erotic marturisesc ca au ajuns sa se cunosca pe ele însele mai bine, descoperindu-si alter-egoul sexual si scapand definitiv de inhibitii.Nu mai sta pe ganduri si incearca impreuna cu partenera acest tip de masaj,cu siguranta nu veti avea nimic de pierdut

Couple-Massage