CONCEPTUL

Cele mai bune alegeri pe care le fac bărbații au, întotdeauna, legătură cu o femeie.

SECRETUL

Așa cum spune chiar numele, acordăm o atenție deosebită discreției clienților noștri. Oferim cele mai bune servicii și ne asigurăm, de fiecare dată când ne vizitați, că nu vă veți întâlni cu alți clienți, iar intimitatea și discreția vă vor fi respectate.

ATITUDINEA

Multe fete sunt frumoase, dar nu toate au atitudine. La Secret Massage suntem mereu în căutarea celor mai sexy fete care emană cea mai bună atitudine Aceste două ingrediente vă vor oferi o experientă erotică completă și o stare de bună dispoziție. Atitudinea face diferența. Iar atitudinea unei femei cu clasă face diferența între Secret Massage și orice alt salon de masaj erotic din București.

CELE MAI FRUMOASE FETE

Fetele care fac parte din echipa noastră sunt foarte frumoase, au o atitudine pozitivă față de oameni, față de masajul erotic pe care îl efectuează și oferă cea mai plăcută companie pe care un bărbat și-o poate dori de la o femeie.

LOCUL

Elegant, cald cu o atmosferă de lux, am creat pentru tine un loc în care poți savura, în cel mai liber și relaxant mod, plăcerea erotismului. Masajul erotic ideal conține, cu siguranță, muzică bună, lumânări parfumate, atmosferă pasională și o maseuză foarte frumoasă.

SURPRIZELE

Ascuțimea erotismului

Pasiune sălbatică

Dansul atingerilor

SUNTEM DISPONIBILI

Organizăm pentru dumneavoastră: pretrecerea burlacilor, zile de naștere, petreceri tematice, petreceri private.

Bună,

Numele meu este Natasha și sunt genul de femeie care știe foarte bine ce-și doresc bărbații. Colegele mele sunt toate, fără excepție, frumoase, sexy, delicate, discrete și ascultătoare. Locul în care te așteptăm este de o intimitate completă și provocatoare. Suntem aici doar pentru tine, pentru a-ți oferi momente cu adevărat deosebite, relaxare totală, erotism și infinită atenție.

Te așteptăm cu drag!

Natasha

DESPRE Secret Massage & Club

Secret Massage este un salon de masaj erotic din București unde poți întâlni fete tinere, frumoase si sexy.  

Se împlinesc 10 ani de la momentul în care am decis că Bucureștiul trebuie să aibă un loc în care bărbații stilați, cunoscători ai erotismului ca formă supremă de relaxare masculină, să aibă un loc unde să-și petreacă momente de calitate în compania unor femei cu adevărat deosebite și dedicate.

Anii au trecut, iar conceptul sub care ne desfășurăm activitatea, ATITUDINEA FACE DIFERENȚA, a căpătat conținut datorită pasiunii și atenției cu care abordăm fiecare client, fiecare dorință a acestuia. Cifrele sunt relevante și vorbesc de la sine despre cei 10 ani care au trecut și despre miile de referințe impecabile de care ne bucurăm! Vă așteptăm!

membri

petreceri private

clienți fericiți

… și încă numărăm!

OFERTA Happy Hour

Poți beneficia de DISCOUNT dacă ne vizitezi între orele 16.00-20.00. Oferta noastră este limitată doar de numărul de programări zilnice. Te rugăm să folosești numărul de telefon pentru programare și confirmarea ofertei!

Mulțumim!